4 enkle steg til sentral godkjenning

En sentral godkjenning stiller strenge krav til deg som håndtverker. 
For å få godkjenningen trenger vi følgende fra deg:

Har du spørsmål? Ring oss på 56 38 27 50

Bli sentralt godkjent og få ditt

kvalitetstempel

Vi ordner hele søknadsprosessen 

FÅ MER INFORMASJON OM SENTRAL GODKJENNING »

Kvalitetskontroll AS, Torsvikhøgda 2, 5337 Rong 
Telefon: 56 38 27 50  |  E-post: post@kvalitetskontroll.no  

Få mer informasjon om sentral godkjenning

Send inn skjemaet under, og vi tar kontakt
med deg for prosessen videre

Vi kan hjelpe deg med hele søknadsprosessen slik at du kan fokusere på det du er virkelig god på - nemlig ditt fagarbeid

Christer Kleppestø
Daglig leder, Kvalitetskontroll

FÅ MER INFORMASJON NÅ

Du blir godkjent for ansvarsrett i alle kommuner

Raskt, rimelig og minimalt med papirarbeid

Du får et konkurransefortrinn med godkjenningen

1

Du sender oss dokumentasjon om 4 referanseprosjekter som du har utført.

2

Du sender oss informasjon om faglig leders utdanning og praksis

4

Vi har et telefonintervju med deg hvor vi henter inn ytterligere informasjon, for så å ordne resten av søknaden for deg.

3

Du sender oss en bekreftelse på at du har et styringssystem for ditt firma

Slik hjelper vi deg med å bli godkjent

Malin Torsvik, Saksbehandler

Fordeler med sentral godkjenning
Disse fordelene følger med en sentral godkjenning

Vi benytter oss alltid av Kvalitetskontroll AS når vi trenger hjelp med byggesøknader. De håndterer alle hendvendelser på en proff og effektiv måte, og til en meget god pris.
 Anbefales på det aller varmeste!

- Drude Herdlevær

Godkjenningen er gyldig i alle landets kommuner, og gjør at du slipper å dokumentere kompetansen din ved hver enkelt søknad.

Du blir godkjent for ansvarsrett

Du blir bransjeregistrert hos DIBK

Direktoratet for byggkvalitet(DIBK) administrerer den sentrale godkjenningsordningen og behandler saker om sentral godkjenning.

Du får et kvalitetsstempel

Mange ser på sentral godkjenning som et kvalitetstempel. Du mottar kompetansebevis, og du kan fritt benytte godkjenningsmerke i markedsføring(på hjemmeside, firmabil, anbudspapirer m.m).

Raskere godkjenning for byggetiltak

Ved en sentral godkjenning sparer du ditt foretak og kommune for tid om lokal godkjenning for ansvarsrett ved byggetiltak. Foretaket slipper å fremlegge dokumentasjon av kvalifikasjoner i hver enkelt byggesøknad.

Dette er kravene for å få sentral godkjenning:

Referanseprosjekt

Når du fyller ut søknaden er det viktig å få med alle nødvendige og relevante opplysninger for godkjenningsområdene og tiltaksklassene du søker om. Sørg for at beskrivelsen av referanseprosjektene er informative, og at det fremkommer av beskrivelsen hva foretaket utførte, og hvilken rolle foretaket hadde i referanseprosjektet. Referanseprosjektene skal også være sporbare i form av gårds- og bruksnummer, eller kommunens saksnummer.

 

1

Kvalitetssystem

Vi trenger en gjennomgangserklæring som gjør rede for foretakets styringssystem og når dette sist ble revidert. Foretaket må dokumentere at systemet dekker kravene angitt i §10-1 i byggesaksforskriften m.m

2

Erfaring

Vi trenger å vite hvor lang arbeidspraksis du og den faglige ledelsen i firma har, slik at vi vet at ditt firma har den nødvendige kompetansen som skal til for å innha kvalitetsmerket.

 

3

Krav til utdanning og praksis

Godkjenningsbeviset for sentral godkjenning skal primært avspeile foretakets samlede faglige kvalifikasjoner og gjennomføringsevne. Dette bør legges til grunn når man velger godkjenningsområder.

 

Vi må ha oversendt dokumentasjon på faglige leder(s) utdanningsnivå. Slik regelverket blir praktisert i dag må du ha minimum fagbrev i bedriften.

4

Om oss

Kvalitetskontroll AS er leverandør av kvalitetssystemer og diverse konsulenttjenester relatert til bygg og anleggsnæringen, deriblant bistand til søknad om sentral godkjenning. Vi er et selskap i vekst i Øygarden kommune utenfor Bergen. Våre ansatte har lang erfaring fra bransjene bygg, anlegg og eiendom. Med fokus på kvalitet og brukervennlighet tilbyr vi effektive systemer uten behov for tidkrevende opplæring. Vi har bransjeerfaring og vet hvordan systemer skal fungere i hverdager med tidspress.

Fix the following errors:
Hide